Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, elan şu denli sağlam hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her zaman uyma fail bir firmayız.

Mafevkda arazi kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangına dayanıklı bapların avlu kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka ilenmeşap bapnın namevcut olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşamımızın önemli bir parçası haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza su taşkını ve sarsıntı kadar özge natürel afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı esna otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yalnızca Kanatlı Yangın Kapıları; Uslu kanatlı dizaynıyla, mikro mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış sağlamlar.

Satış öncesi bile sizler sinein en reva sistemi sunabilmemiz bâtınin ikametgâh ve fiilyerlerinizde keşif örgülmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere lazım bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru Yangın Kapısı medarımaişetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya mevsuk ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik olduğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de mehabetli binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page